Over Nono’s Kitchen

Hoi! Ik ben Noor, levensgenieter en hobby-bakker ineen. Na het afronden van mijn bachelor Biomedische Wetenschappen vond ik dat het tijd werd om energie in mijzelf te stoppen, letterlijk en figuurlijk!

Om op ideeën te komen ben ik naar Santiago de Compostella gelopen. Onderweg heb ik van vele gebakjes mogen genieten. En daarna wist ik het zeker.

Ik ga verder met Nono’s Kitchen en mensen hierdoor een beetje extra plezier brengen in het leven. Want hoe kan dat beter, dan met een heerlijk en prachtig gebakje?

Moeder Monique en dochter Noor hebben altijd al een wens gehad, een eigen winkeltje waar we onze eigen producten verkopen. Zo zijn wij begonnen met Nono’s in hartje Ravenstein! Nono’s Kitsch en Nono’s Kitchen worden hier gecombineerd. Hier kun je terecht voor alles wat met vintage te maken heeft en kun je natuurlijk genieten van een lekker stukje taart met een kopje koffie.

De meeste van jullie vragen zich vast af waar de naam NONO’S eigenlijk vandaan komt. Nou dat is eigenlijk vrij simpel, het is gewoon een bijnaam voor Noor. Vroeger toen we in de supermarkt liepen en mijn moeder mij kwijt was, riep ze altijd Nono in plaats van Noor. En van het een kwam het ander: Nono’s Kitchen

Volg je Nono's Kitchen al?

Terug naar boven