Op walstraat 44 te Ravenstein

IMG_6438

Menu Kaart 

Koffie
Espresso €2,50
Koffie €2,50
Drip koffie €3,-
Cappuccino €3,-
Latte Macchiato €3,-
Dubbele espresso €4,-
Dubbele koffie €4,-

Thee
Kop thee €2,50
Pot thee voor twee €7,-
Thee bloem voor twee €7,50

Overige Dranken
Exota (diverse smaken) €2,50
Spa Blauw, Spa Rood €2,50
Huisgemaakte Ice Tea €3,-
Aanmaaklimonade €1,50

Iets lekkers erbij?
Appeltaart €3,00
Taart van de dag €3,50
Slagroom €0,50

Heeft u een allergie? Meld het ons!

IMG_6509

Vintage & Handmade

High Tea

Bij Nono’s is er niet alleen taart te verkrijgen maar ook Vintage & handmade spullen. Hierdoor is het binnen ook nog eens extra gezellig en knus. Er zijn bijvoorbeeld mooie vintage blikken, vaasjes en schilderijen te koop. Ook hebben we nieuwe handgemaakte sieraden, plantenhangers, kaarten en tassen… Alles voor een leuk cadeautje of souvenir.

Vroeger hebben we thuis regelmatig high tea’s gegeven voor een verjaardag. De tafel was dan vol gedekt met taart, cakejes, koekjes, snoepjes en hartige dingen. Nu willen we dit ook graag voor anderen mensen aan bieden bij Nono’s, dus heeft u zin om bij ons lekker verwent te worden, neem dan contact op via info@nonoskitchen.nl of loop even binnen bij Nono’s.

Elke.Creatieveling

Bij Nono’s Kitchen liggen ook de sieraden van Elke.Creatieveling. Vrolijke enkelbandjes, kettinkjes en zonnebril koorden in allerlei kleuren en maten! Handgemaakt en stuk voor stuk uniek. Dat wil je toch hebben!

Door Corona is Nono’s Kitchen tijdelijk niet open. Wel kunnen er nog steeds taarten en andere dingen worden besteld. Houd Nono’s Instagram en/of facebook in de gaten voor de huidige updates.

Back to Top